Selectează o Pagină
Panouri solare

   Echipa House Energy isi foloseste toate resursele pentru a gasi cele mai bune solutii de sisteme fotovoltaice on-grid , off-grid si hibrid .
  Tinem cont de bugetul fiecarui client si incercam sa ii oferim cea mai buna solutie calitate pret .
  Echipamentele instalate de noi sunt cele mai competitive pe piata mondiala de sisteme fotovoltaice .
  Va garantam ca lucrarile facute de noi sunt la un nivel inalt de calitate. Lucrarile noastre respecta toate normele in vigoare .

                                     Ne gasiti si pe facebook , youtube ,tik-tok si insta. 

Montajul panourilor solare este facut de personalul House Energy. Acesta este instruit si calificat in lucrari de constructii pentru a nu deteriora acoperisul sau partile imobilului.Datorita profesionalismului de care dam dovada lucrarea executata de catre firma noastra o sa fie foarte durabila si eficienta. Panourile fotovoltaice sunt intr-o continua upgradare din punct de vedere al eficientei iar noi le montam pe cele mai bune. Executam toate lucrarile in cel mai scurt timp cu putinta. Facem acest lucru pentru ca clientul sa se poata bucura de investitia facuta si de facturi mici la energie electrica .

Panouri solare Bistrita
Sistem electri panou solar

Etapa de bransare , legaturi si tablouri electrice va fi executata de personal calificat in lucrari electrice.Executia lucrari se va face  respectand normativele electrice in vigoare .Materialele pe care firma House Energy le foloseste sunt de calitate superioara . Toate echipamentele folosite de noi au toate certificarile de siguranta. 

Suntem o echipa tanara, dinamica, pasionata de cea ce facem iar scopul nostru este de a face lucari de cea mai buna calitate.
Clientii nostri dorim sa fie cartea noastra de vizita.