Selectează o Pagină

Dorim ca experienta dumneavoastra in  domeniul sistemelor fotovoltaice  sa fie cat mai placuta .In acest scop echipa House Energy va pune la dispozitie cele mai bune si mai inovative tehnologi existente pe piata . 

Panouri solare

Folosim panouri fotovoltaice de la
Canadian Solar
deoarece aceasta  companie are o vechime de 21 de ani in producerea de module solare fotovoltaice . Canadian Solar are filiale in peste 24 de tari pe 6 continente . Cantitatea totala de proiecte Canadian Solar a atins 20.4 GW deci in acest caz nu putem vorbi de rabat la calitate . 

 Huawei este lider mondial in productia de invertoare monofazate si trifazate. Deasemenea este lider si in producerea de acumulatori pentru sisteme fotovoltaice .
Aceste invertoare sunt proiectate sa fie fiabile eficiente si usor de utilizat . Invertoarele Huawei se pot integra foarte usor cu alte echipamente solare Huawei pentru a crea un sistem solar complet.

Invertor panouri solare
Kit montaj panouri solare

Sistemele de prindere  pot fi de mai multe tipuri , siteme de prindere pe acoperis , sisteme de prindere pentru structuri solare , sisteme de prindere pentru fatade si siteme de prindere pe sol . Aceste sisteme pot fi fixe sau ajustabile , in functie de nevoile specifice aplicatiei in care sunt folosite . Pentru mai multe detali despre echipamentele fotovoltaice complectati 

Formularul de contact 

   Deoarece dorim clienti multumiti vom folosi doar materiale de calitate superioara pentru sistemele fotovoltaice pe care le montam . Materialele si echipamentele fotovoltaice sunt concepute pentru a rezista la uzura si coroziune. Pentru a mentine conexiunile  electrice stabile si sigure  si pentru a indeplini standardele de siguranta si performanta .